ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποστολή με Σένκεφελντ και Αϊτόρ στο τεστ με Λεβαδειακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Σένκεφελντ, όσο και τον Αϊτόρ για το φιλικό της Κυριακής (20/9, 18:30) με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Με δύο «επιστροφές» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (Κυριακή 20/9, 18:30) φιλικού με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Στο σημερινό (19/9), πρωινό πρόγραμμα των «πράσινων» επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς οι Φώτης Ιωαννίδης και Φάνης Μαυρομμάτης, με τον δεύτερο να «μπαίνει» και στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντάνι Πογιάτος μετά το τέλος της προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Αχιλλέας Πούγγουρας (προλαβαίνει οριακά τον αγώνα της 28ης Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ»), Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Χουάνκαρ, ενώ στο γυμναστήριο έμεινε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στο τελευταίο 20λεπτο της προπόνησης έκανε την... εμφάνισή του και ο «Ιανός» πάνω από το «Γ. Καλαφάτης», με τους ουρανούς να «ανοίγουν» και το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται κάτω από πολύ ισχυρή βροχόπτωση.

Στην 20μελή αποστολή του αυριανού φιλικού με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (18:30, Παναθηναϊκός TV) -όπου ο Καταλανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του (και δη των Σένκεφελντ, Αϊτόρ που επιστρέφουν από τραυματισμούς)- βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αϊτόρ και Σαβιέρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ