ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απομακρύνθηκε ο Κασκάνης

Παναθηναϊκός: Απομακρύνθηκε ο Κασκάνης

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναζητεί νέο υπεύθυνο ασφαλείας, αφού ενημέρωσε τον Απόστολο Κασκάνη ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αφετηρία ανακατατάξεων αποτέλεσαν για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έκτοτε, πολλά άτομα αποπέμφθηκαν από την υπηρεσία ασφαλείας της ΠΑΕ, αφού χρεώθηκαν τα κενά και τις ολιγωρίες στην περιφρούρηση του ΟΑΚΑ.

Ο τελευταίος στη λίστα ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης. Ο τέως Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ ενημερώθηκε την Πέμπτη (13/6) ότι η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό δεν θα συνεχιστεί. Μάλιστα, η απομάκρυνση του από το πόστο γνωστοποιήθηκε παρότι δεν έχει εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Κασκάνης εργαζόταν στον Παναθηναϊκό από το 2014, ενώ για ένα χρονικό διάστημα διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι τις 21 Απριλίου του 2017. Προηγουμένως, είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από την ΕΛΑΣ, όντας Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι μεταβολές στην ασφάλεια της ΠΑΕ έχουν αποφασιστεί αμέσως μετά το ντέρμπι των αιωνίων τον προηγούμενο Μάρτιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες για τα ελλιπή μέτρα και για αυτό αλλάζουν πρόσωπα και πράγματα στο Τριφύλλι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ