ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απόλυτη προτεραιότητα στο "εξάρι"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας εντείνει τις προσπάθειες για να κλείσει έναν αμυντικό χαφ που θα αυξήσει τις λύσεις στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Αν ένα κενό "φώναζε" περισσότερο από κάθε άλλο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, ήταν η απουσία του παίκτη ο οποίος θα κερδίσει τις εναέριες μονομαχίες. Σε ακόμα ένα 90λεπτο, οι αντίπαλοι έπαιζαν... βόλεϊ στην περιοχή των "πράσινων", σκόραραν δύο γκολ και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα.

Για να το διορθώσει, ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει έναν στόπερ με τα ανάλογα χαρακτηριστικά: ύψος, δύναμη, αλτικότητα. Η αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, όμως πιο επείγουσα είναι μία άλλη, του αμυντικού χαφ. Στο "εξάρι" ο Γιώργος Δώνης διαθέτει μόνο τον Δημήτρη Κουρμπέλη και καμία άλλη επιλογή.

Το όνομα που "παίζει" στο ρεπορτάζ είναι του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, Εμπουέ Κουασί. Τα σκωτσέζικα ΜΜΕ αναφέρονται καθημερινά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιβοριανό αμυντικό χαφ και έκαναν λόγο για ταξίδι του Νταμπίζα στη Γλασκόβη για την υπόθεση.

Πράγματι, ο Νταμπίζας έχει στη short-list του τον Κουασί, αλλά δεν έχει μεταβεί στη Σκωτία για να κλείσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ούτε ο Κουασί είναι ο πρώτος αμυντικός χαφ από τη Σέλτικ που έχει τεθεί υπόψη του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, αλλά ο δεύτερος μετά τον 32χρονο Κογκολέζο Γιουσούφ Μουλουμπού.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Νταμπίζας έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό το όνομα που τον απασχολεί και ο Κουασί είναι μία από τις εναλλακτικές του. Σε κάθε περίπτωση, η πρόθεση του Νταμπίζα είναι να φέρει τον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή στην Αθήνα πριν το τέλος της εβδομάδας, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ