ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Η παρακάμερα της πράσινης πεντάρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού κατέγραψε όλες τις αντιδράσεις του πάγκου του τριφυλλιού στα πέντε γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη. (VIDEO)

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού ήταν στο ΟΑΚΑ και στην πεντάρα των πράσινων επί του Απόλλωνα Σμύρνης καταγράφοντας τις αντιδράσεις ποδοσφαιριστών και πάγκου στα γκολ του τριφυλλιού.

Επίσης για πρώτη φορά οι πράσινοι χρησιμοποίησαν και κάμερα από drone για να τραβήξουν κάποια πλάνα κυρίως από το ζέσταμα.

Στην πράσινη παρακάμερα μπορείτε να δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο πρώτο γκολ του Μακέντα όλου του πάγκου ενώ στο δεύτερο γκολ ο Δώνης έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Μετά το 3-0 και τα αρχικά μπράβο ο 49χρονος τεχνικός κάνει αμέσως νόημα ώστε να γίνει αλλαγή ο Κουρμπέλης και στο 4-0 και 5-1 τα χειροκροτήματα όλων των πράσινων ξεχωρίζουν.

Φυσικά στο τέλος ο Δώνης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές του και το βίντεο κλείνει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν και να χορεύουν στους ρυθμούς των πράσινων συνθημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ