ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Απαντάει... θετικά ο Βαγιαννίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vagiannidis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει θετικά το κεφάλαιο Βαγιαννίδης για τον Παναθηναϊκό με την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου μπακ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε με τη μητέρα του Γιώργου Βαγιαννίδη σε μια προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη και να υπάρξει η συμφωνία του 18χρονου μπακ με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Αυτό που ζήτησε όμως από την απέναντι πλευρά ο μεγαλομέτοχος των πράσινων ήταν μια άμεση απάντηση ώστε να κλείσει το θέμα και να μην δοθεί περαιτέρω συνέχεια σε αυτό το μίνι σίριαλ.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει "deadline" στην απάντηση του νεαρού μπακ το οποίο λήγει τη Δευτέρα (24/2).

Η πλευρά Βαγιαννίδη με βάση το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και είναι θετική στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του μετά την τελευταία πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Επειδή όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση και άλλες φορές οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά σε happy end αλλά αυτό δεν ήρθε θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απάντηση για να είμαστε σίγουροι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ