ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντονίτο τελικά ο εκλεκτός του Ρόκα για τα δεξιά

Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez)
Valladolid's Antonito, left and Real Madrid's Rodrygo jump for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Sunday Jan. 26, 2020. (AP Photo/Ricardo Ordonez) AP

Ο 32χρονος Αντονίτο από τη Βαγιαδολίδ είναι τελικά ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για τη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις λύσεις που είχε ξεχωρίσει ο Τσάβι Ρόκα από την Ισπανία.

Απόλυτη επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Sport24.gr που ανέφερε το μεσημέρι της Κυριακής πως ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει τους Τεχέρο και Αντονίτο από την Ισπανία και ένας εκ των δύο θα ήταν ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες τελικά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει στην περίπτωση του 32χρονου Αντονίτο από τη Βαγιαδολίδ.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ με πλούσια θητεία στην πατρίδα του έχει συμβόλαιο έως το 2021, το οποίο θα το λύσει, αν δεν το έχει ήδη λύσει για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 24/12/1987) στην έως τώρα καριέρα του έχει παίξει μόνο στην Ισπανία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αλμερία, Καρταγένα, Αλμπαθέτε, Κόρντομπα και φυσικά τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ από την οποία θα μείνει ελεύθερος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Αντόνιο Χεσούς Ρεγκάλ Ανγκούλο όπως είναι το πλήρες όνομα του έρχεται για να αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και να προσθέσει εμπειρία στο δεξί άκρο ενώ στη διάρκεια της θητείας του έχει αγωνιστεί και ως δεξί χαφ.

Με τη Βαγιαδολίδ ο Αντονίτο έχει καταγράψει 87 συμμετοχές έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ ενώ είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σοσιεδάδ που διεξάγεται την Κυριακή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ