ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για Δώνη

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παρουσία ή μη του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού στα ματς των playoffs με το σενάριο της απομάκρυνσης του πριν το ντέρμπι της 7ης Ιουνίου να είναι το επικρατέστερο.

Νηνεμία πριν την... καταιγίδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα που επικράτησε την Κυριακή στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ελέω ίσως και του ρεπό που είχαν σε αγωνιστικό επίπεδο οι πράσινοι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αλλάξει άποψη και οι σκέψεις που έκανε το Σάββατο για άμεσο διαζύγιο με τον 50χρονο τεχνικό μετά τα όσα ακολούθησαν την δημοσιοποίηση της επιστολής του προς τον Γιώργο Δώνη δεν έχουν φύγει από το μυαλό του. Για αυτό και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την παρουσία ή μη του 50χρονου τεχνικού στον πάγκο των πράσινων στα ματς των playoffs. Και θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο 24ώρα από το βράδυ της Παρασκευής και την αναταραχή που υπήρξε και θα έπρεπε το όλο θέμα να έχει καταλαγιάσει κάπως όλο και πιθανότερο είναι το ενδεχόμενο ο Δώνης να μην είναι στον πάγκο του τριφυλλιού στο ντέρμπι της 7ης Ιουνίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τρίτη (2/6) καθώς εν συνεχεία ο χρόνος που θα απομένει μέχρι το πρώτο παιχνίδι των playoffs θα είναι λίγος. Φυσικά μιλάμε για διαζύγιο που θα έλθει μετά από επιθυμία της διοίκησης του Παναθηναϊκού και με ένα υψηλό αντίτιμο καθώς ο Γιώργος Δώνης παρά τα όσα έχουν γίνει ούτε καν έχει στο μυαλό του την αποχώρηση του από το τριφύλλι το συγκεκριμένο διάστημα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των πράσινων μετά το ρεπό της Κυριακής και μένει να δούμε αν τα όσα ακολούθησαν το Σάββατο το απόγευμα με τη δημοσιοποίηση της επιστολής προς τον 50χρονο τεχνικό και η συνεχής ονοματολογία δώσουν αφορμή στον Γιώργο Δώνη για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που δεν έκανε το Σάββατο το πρωί, στην προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης", λίγες μόλις ώρες αφότου είχαν γίνει γνωστά όσα είχαν προηγηθεί και οι παίκτες ήταν αναστατωμένοι.

Όσο για την επόμενη, προσωρινή μέρα, αν υπάρξει τελικά διαζύγιο τις προσεχείς ώρες. Όπως γράψαμε από το Σάββατο το βράδυ θα έρθει ένας υπηρεσιακός τεχνικός που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στα δέκα ματς των playoffs. Είτε μέσα από την ακαδημία του τριφυλλιού, είτε κάποιος παλαίμαχος που και στο παρελθόν έχει κάτσει στον πράσινο πάγκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ