ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντίο με ευχές στον Κώστα Αποστολάκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Αποστολάκης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με 21χρονο αμυντικό να πηγαίνει την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" και να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του στο τριφύλλι.

Ο Κώστας Αποστολάκης εδώ και αρκετές μέρες έχει συμφωνήσει με το ΑΠΟΕΛ όπου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα χρόνια ενώ εδώ και λίγα 24ώρα ζήτησε από τον Γιώργο Δώνη να μην αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στα playoffs.

Αυτό που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι να λυθεί από τώρα η συνεργασία του ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί κάποιες μέρες και να είναι διαθέσιμος στις 4 Ιουλίου για την πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πήγε την Τρίτη το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά όχι για να προπονηθεί. Αντίθετα μάζεψε τα πράγματα του και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτησε με ένα θερμό μήνυμα στα social media που έγραφε: "Με ένα βαρύ επώνυμο στην πλάτη, ο Κώστας Αποστολάκης εντάχθηκε από παιδί στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Σήμερα ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του".

Ο Αποστολάκης ολοκλήρωσε τη μακρόχρονη θητεία του στο τριφύλλι καθώς ήταν μέλος εδώ και χρόνια των ακαδημιών του Παναθηναϊκού έχοντας σε επίπεδο ανδρών 13 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ