ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τους πόνους του Κουρμπέλη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα προφυλάξει τον Κουρμπέλη από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, αν αυτός συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στον Δημήτρη Κουρμπέλη έχει στραφεί η προσοχή του Γιώργου Δώνη, εν όψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (16/1), επειδή συνεχίζει να πονάει στο αριστερό γόνατο.

Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Κουρμπέλης δεν είναι τωρινές. Εμφανίστηκαν στη διάρκεια του φθινοπώρου, άλλοτε υποχωρούν και άλλοτε γίνονται εντονότερες, όπως συμβαίνει εσχάτως.

Η συντηρητική αντιμετώπιση τους φαίνεται πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, για αυτό και ο 25χρονος αμυντικός χαφ αισθάνεται πόνους.

Το ιατρικό επιτελείο θα επανεξετάσει σήμερα (17/1) τον Κουρμπέλη και θα ενημερώσει τον Δώνη για την κατάσταση του. Εάν ο Δώνης δεν είναι σίγουρος ότι ο αρχηγός του βρίσκεται στο 100%, τότε δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Δευτέρας (21/1) στο ΟΑΚΑ.

Πρωτίστως για να τον προφυλάξει, αλλά και διότι τον χρειάζεται περισσότερο στη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σίγουρα, δεν είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται χωρίς να νιώθει απόλυτα υγιής. Πολλές φορές ο Κουρμπέλης έπαιξε παρότι πονούσε, προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, πρέπει να δοθεί μία λύση με τον 25χρονο αμυντικό χαφ, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη τον αρχηγό της, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ