ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Αγιούμπ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Αγιούμπ έχει μια μικρή φλεβική θρόμβωση στον τένοντα πίσω από το γόνατο του και οι περαιτέρω εξετάσεις θα δείξουν τον χρόνο αποθεραπείας του.

Πρόβλημα και ανησυχία για τον Γιασίν Αγιούμπ προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον 25χρονο μέσο να έχει πάθει μια φλεβική θρόμβωση στον τένοντα πίσω από το γόνατο του και να κάνει μια σειρά εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Ο Αγιούμπ παραπονέθηκε στα μέσα της εβδομάδας για ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο του και έκανε αρχικά έναν υπέρηχο όπου φάνηκε μια μικρή φλεβική θρόμβωση στο συγκεκριμένο σημείο. Για αυτό και αποφασίστηκε να γίνουν και άλλες εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησε θεραπεία, κάτι που θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ακτινογραφία στον αγκώνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Κ19, με την εξέταση να βγαίνει «καθαρή». Επίσης οι Μπουζούκης, Πούγγουρας έκαναν αποφόρτιση.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ