ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανέτοιμος, αλλά απαραίτητος ο Σένκεφελντ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήρθε στον Παναθηναϊκό πριν τρεις εβδομάδες, είναι ανέτοιμος, αλλά ο Γιώργος Δώνης θα μιλήσει μαζί του για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η δοκιμή του Μπαρτ Σένκεφελντ στις προπονήσεις με τους βασικούς προκάλεσε έκπληξη. Όχι για την αξία του Ολλανδού στόπερ, αλλά για το γεγονός ότι είναι ανέτοιμος. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σένκεφελντ στις 29 Αυγούστου και έκτοτε έχουν μεσολαβήσει μόλις τρεις εβδομάδες.

Πριν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Σένκεφελντ δεν είχε κάνει προετοιμασία με ομάδα και περιοριζόταν σε ατομικό πρόγραμμα. Ενδιάμεσα, είχε πραγματοποιήσει ταξίδια για διαπραγματεύσεις, οπότε δεν είχε σταθερή εκγύμναση. Όσο για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του, ο Σένκεφελντ είχε παίξει στις 5 Μαΐου 2019, στην ήττα της Melbourne City με 1-0 από την Adelaide United.

Ο Σένκεφελντ προπονείται με τους συμπαίκτες του και ακολουθεί εξτρά πρόγραμμα. Ωστόσο, επειδή διαθέτει σωματότυπο που χρειάζεται περισσότερο χρόνο δουλειάς, η ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβρη. Διότι είναι σημαντικό ο 28χρονος αμυντικός να μην πιεστεί και να μην ρισκάρει έναν μυϊκό τραυματισμό.

Ο Δώνης αντιλαμβάνεται ότι ο Σένκεφελντ απέχει από το 100% της φόρμας του, όμως έχει τους λόγους του που επιμένει. Ο Ολυμπιακός υπερτερεί στον αέρα και σε σωματικά προσόντα και ο τρόπος για να καλυφθεί αυτό το ντεσαβαντάζ είναι ο Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός είναι ψηλός, δυνατός, με όγκο και εκτόπισμα και θα δώσει άλλη δυναμική στον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης τσέκαρε τον Σένκεφελντ στις προπονήσεις, ξέρει τις μετρήσεις του και θα συζητήσει μαζί του πριν την προπόνηση του Σαββάτου. Αν ο Ολλανδός αισθάνεται δυνατός, ο Δώνης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ντέρμπι των αιωνίων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον αρχίσει στην ενδεκάδα. Ο Σένκεφελντ θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ζυγίζει τα δεδομένα και θα συνεννοηθεί με τον προπονητή του για τα περαιτέρω.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ