ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις και μεταγραφές!

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τη λύση του συμβολαίου του Αντονί Μουνιέ και τις επικείμενες αποχωρήσεις των Οικονόμου, Μολό και Φάουστο , έρχονται οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.

Καυτός αναμένεται να είναι ο επόμενος μήνας στον Παναθηναϊκό αφού οι εξελίξεις τρέχουν. Το βαρύ συμβόλαιο του Μουνιέ λύθηκε, έρχεται και η λύση του συμβολαίου του Οικονόμου, ενώ σε αναζήτηση ομάδας είναι και ο Μολό και ο Φάουστο. Και οι δύο ξέρουν ότι δεν υπολογίζονται και ψάχνουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους, για να αποχωρήσουν από τους πράσινους.

Πλέον οι επόμενες προτεραιότητες είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων και οι μεταγραφές. Χθες, όπως μάθατε από το Sport24.gr, έγινε η οικονομική πρόταση στον Κώστα Αποστολάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία και αναμένεται η απάντηση του νεαρού μπακ πριν τον νέο χρόνο, όταν και θα έχει δικαίωμα ως ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τελική επαφή με τον Σωκράτη Διούδη, με τον οποίο είναι προχωρημένες οι συζητήσεις και λογικά θα υπάρξει συμφωνία. Πρόταση θα κατατεθεί στον Χρήστο Δώνη αλλά και στον Ινσούα, ώστε μέχρι τον Γενάρη να υπάρχει εικόνα για όλους και να δουν ποιοι θα ανανεώσουν.

ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οσον αφορά στις μεταγραφές, ο Τσάβι Ρόκα ασχολείται ζεστά με αυτό το θέμα. Στο θέμα των αποχωρήσεων και των ανανεώσεων τις επαφές τις κάνει ο Κωνστάντος, που τις είχε αρχίσει και πριν έρθει ο Ισπανός. Ο Ρόκα έχει δει την ομάδα, έχει μιλήσει με τον Δώνη και ξέρει τις ανάγκες. Ένα οκτάρι και έναν ακραίο, που να έχουν το γκολ και αν είναι δυνατόν να έχουν και καλά χτυπήματα σε στημένες φάσεις.

Αυτές οι δύο μεταγραφές θα γίνουν σε πρώτη φάση και αν βρεθεί καμία ευκαιρία για φορ μπορεί να γίνει κάτι προς το τέλος, αν και φαίνεται δύσκολο διότι σε αυτή την θέση υπάρχoυν ο Μακέντα , ο Περέα και ο Καμπετσής και η ομάδα παίζει με έναν φορ συνήθως . Το πιο πιθανό είναι η μεταγραφή του φορ να πάει για το καλοκαίρι, με τον Μπέργκ πάντα να είναι ανοιχτό θέμα, αλλά και δύσκολο.

Ο Ρόκα ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες για τον Γενάρη, δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει να τους βρει όσο πιο σύντομα γίνεται με στόχο να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα άμεσα και ενόψει κυπέλλου και ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ηδη ο Ρόκα έχει υπόψη κάποιους παίκτες που μένουν ελεύθεροι ή μπορεί να έρθουν με δανεισμό. Ισως το ερχόμενο διάστημα να έχουμε εξελίξεις και με μεταγραφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ