ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ότι φεύγει ο Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό δεν είχαν ευνοϊκό τέλος και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Το κεφάλαιο " Παναθηναϊκός" κλείνει στην καριέρα του Ουσμάν Κουλιμπαλί, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο Αφρικανός αμυντικός έκανε δηλώσεις στη Nova και αποκάλυψε ότι δεν θα παραμείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού οι συζητήσεις του με τον Νίκο Νταμπίζα δεν είχαν ευνοϊκή κατάληξη.

Συγκεκριμένα, ο Κουλιμπαλί τόνισε: " Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις.... Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα "πάλευα" και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου".

Ακόμα, ο 30χρονος αμυντικός έστειλε το μήνυμα του προς τους οπαδούς, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη που είχε στην τριετία του στο τριφύλλι:

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα".

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Κουλιμπαλί το καλοκαίρι του 2016 από τον Πλατανιά, με τριετές συμβόλαιο. Ο Αφρικανός έπαιξε 66 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μοίρασε 4 ασίστ, κατά κύριο λόγο ως δεξιός μπακ, αλλά φέτος και ως στόπερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ