ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Πούγγουρας για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Πούγγουρας για ΑΕΚ
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας συνεχίζει και ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε εξαγωγές δοντιών το προηγούμενο διάστημα, για αυτό και έχει εδώ και καιρό τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ακόμα δεν τις έχει ξεπεράσει, για αυτό και σήμερα δεν έκανε όλη την προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιο χαλαρά από τους άλλους.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα είναι απόλυτα καλά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Αν προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη. Διαφορετικά, θα τεθεί νοκ άουτ.

Ακόμα δύο προσθήκες υπήρχαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού με τους Αργύρη Καμπετσή, Γιώργο Βαγιαννίδη να αναρρώνουν και να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Αντίθετα, οι Ινσούα, Αγιούμπ συνέχισαν με θεραπεία και οι Κολοβέτσιος, Κολοβός το ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Πέντε στον "αέρα"
Παναθηναϊκός: Χρήσιμη η μεταγραφή Βέλεθ, αλλά όχι προτεραιότητα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ