ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Διούδης για τον "άσο"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πόνοι του Διούδη στη μέση, η εναλλάξ χρησιμοποίηση των Σένκεφελντ και Κολοβέτσιου και οι σκέψεις που απασχολούν τον προπονητή για τον έξτρα παίκτη σε μία γραμμή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Με μεγάλο ερωτηματικό τον Σωκράτη Διούδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (22/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος γκολκίπερ προπονήθηκε ατομικά το Σάββατο, εξακολουθεί να πονάει στη μέση και το Σάββατο γυμνάστηκε συντηρητικά για να μην επιβαρυνθεί.

Ο Διούδης θα δοκιμάσει να προπονηθεί το πρωί της Κυριακής με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Μαλιαρίτση και εφόσον νιώσει δυνατός, θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Αντίθετα, αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει στην αναμέτρηση με "Νούμερο 1" τον Κώστα Κότσαρη.

Εξυπακούεται ότι ο Διούδης επιθυμεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και θα κάνει ότι μπορεί. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την υγεία του Διούδη, αφού ο Δώνης δεν σκοπεύει να ρισκάρει με παίκτη που δεν είναι απόλυτα έτοιμος σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης έδωσε έμφαση στο 4-2-3-1 στην τελευταία προπόνηση. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Πούγγουρας έχοντας εναλλάξ ως παρτενέρ τους Σένκεφελντ και Κολοβέτσιο, δεξιός μπακ ήταν ο Γιόχανσον και αριστερός μπακ ο Ινσούα. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ το συνέθεσαν οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης, ο Ζαχίντ ήταν ο επιτελικός χαφ, ο Μπουζούκης ο δεξιός εξτρέμ, οι Χατζηγιοβάνης και Κολοβός εναλλάσσονταν στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μακέντα.

Ωστόσο, ο Δώνης δεν έχει καταλήξει οριστικά στο σχέδιο του. Το πρωί της Κυριακής θα συσκεφθεί με τους συνεργάτες του και θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους. Ένας σχηματισμός με τριάδα στο κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να τον απασχολεί, ωστόσο το πιο σοβαρό αντεπιχείρημα αφορά την αποδυνάμωση της μεσαίας γραμμής. Ο Δώνης θέλει περισσότερα χαφ για να ελέγξει τον "άξονα" και έχει ως προτεραιότητα το 4-2-3-1.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ