ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ακαδημίες και λίγες καλές μεταγραφές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Alexandropoulos, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Η πανδημία έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία και τον αθλητισμό και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτό.

Το πλάνο, για τη νέα περίοδο στον Παναθηναϊκό δεν έχει αποφασιστεί. Και πώς να αποφασιστεί, όταν ο Ρόκα είναι στην Ισπανία και έχει τη δική του αγωνία, με τα όσα συμβαίνουν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει να αντιμετωπίσει επιχειρηματικά το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα με τον κορονοϊό και την ίδια στιγμή, να καλύπτει οικονομικά τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης είναι στο σπίτι του και δεν έχει μιλήσει με κανέναν, για την επόμενη ημέρα.

Ετσι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πάντως, θα πάμε σε μία νέα χρονιά, όταν αρχίσει με ένα πλάνο, που θα περιλαμβάνει τη συνέχεια της αξιοποίησης των παιδιών από τις Ακαδημίες και την προσθήκη λίγων και καλών ξένων παικτών. Δύο από αυτούς, έχουν έρθει ήδη και είναι ο Καρλίτος και ο Βέλεθ, το πόσοι ξένοι θα έρθουν το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει. Σίγουρα, όμως, θα έρθουν λιγότεροι από όσους θα ερχόντουσαν, αν δεν υπήρχε αυτή η παγκόσμια κατάρρευση της οικονομίας από τον ιό.

ΟΙ «ΠΑΛΙΟΙ» ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Οσον αφορά τα παιδιά από τις ακαδημίες θεωρείται δεδομένο, ότι αν δεν προκύψει κάτι άλλο (πώληση με καλό ποσό), ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα περίοδο και μάλιστα ο "Μπούζου" στη θέση του , δηλαδή δεκάρι, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζαχίντ και την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Επίσης ο Αλεξανδρόπουλος θα αποτελεί την εναλλακτική λύση για την θέση του αμυντικού χαφ πίσω από τον Κουρμπέλη, όπου θα αποχωρήσει ο Ανουάρ. Σε αυτούς συμπληρώνουμε τον Εμμανουηλίδη, που επιστρέφει από τον δανεισμό του και υπολογίζεται για τα άκρα ή για την επίθεση και τον Μαυρομμάτη, που θα επιστρέψει και αυτός από τον δανεισμό και θα αποτελέσει μία λύση για τα στόπερ.

Οσον αφορά τα παιδιά, που έρχονται τώρα από τις Ακαδημίες, εφόσον ανανεώσει(όπως φαίνεται) θα έχει ρόλο στην θέση του δεξιού μπακ ο Βαγιαννίδης, στην μεσαία γραμμή θα πάρει ευκαιρίες ο Σερπέζης, που θεωρείται από τους πιο εξελίσιμους και μπορεί να παίξει οκτάρι και ο Αθανασακόπουλος , που μπορεί να παίξει και 8 και 10.

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Αν τελικά μείνει ο Χρήστος Δώνης σίγουρα θα έχει και τη νέα περίοδο βασικό ρόλο, ενώ αν υπάρξει ανατροπή στο θέμα Αποστολάκη θα αποτελέσει λύση για την θέση του δεξιού μπακ. Αναφέρομαι στα δύο θέματα ανανεώσεων, διότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα τίποτα δεν αποκλείεται, από τη στιγμή, που ο κορονοϊός θερίζει όλη την Ευρώπη και δυσκολεύουν οι καλές οικονομικές προτάσεις από τις ομάδες του εξωτερικού, που θα γινόντουσαν με μεγάλη ευκολία αν όλα ήταν φυσιολογικά.

ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ

Οσον αφορά τους ξένους παίκτες, που θα έρθουν να καλύψουν τις θέσεις, που θα αδειάσουν, θα πρέπει να πούμε, ότι μπορεί για κάποιες θέσεις να μην υπάρχει αντικατάσταση του παίκτη, που θα φύγει. Για παράδειγμα αν φύγει ο Ινσούα μπορεί να αποφασιστεί στο τέλος να δοθεί η ευκαιρία στον Χατζηθεοδωρίδη κα τον Ζαγαρίτη να καλύψουν τη θέση. Για το δεκάρι (φεύγει ο Ζαχίντ) είπαμε, ότι υπάρχει η προοπτική να παίξει εκεί ο Μπουζούκης και ο Αγιούμπ, οπότε μπορεί να μην αποκτηθεί παίκτης.

Εκεί, που υπάρχει έλλειψη λύσεων και θα έρθουν δύο παίκτες είναι στα άκρα. Και οι δύο θα είναι ξένοι. Ο Νάγκι θα αποχωρήσει, αφού παίζει δανεικός και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συζητήσει, για να δώσει τη ρήτρα του, που φθάνει τις 800.000 ευρώ. Ο μόνος κλασικός ακραίος, που υπάρχει είναι ο Χατζηγιοβάνης. Όπως και ένας ξένος αναμένεται να έρθει δεξιά, για τη θέση του Γιόχανσον.

Αυτά, που αναφέρουμε σήμερα είναι στην περίπτωση, που επανέλθει η κανονικότητα σε δύο-τρεις μήνες. Θα έχει γίνει οικονομική ζημιά, αλλά όχι σε βαθμό καταστροφικό. Αν, όμως, η κανονικότητα αργήσει, τότε μπορεί το πλάνο να έχει ακόμα περισσότερους παίκτες από τις Ακαδημίες.

Μετά όλα θα είναι πιθανά και κανείς από τώρα δεν μπορεί να υπολογίσει τι θα γίνει, αν η χώρα αργήσει να επανέλθει από το χτύπημα του ιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ