ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Αδερφέ, δεν φεύγω από εδώ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το ταξίδι του Μαξιμιλιάνο Ινσούα στην Αθήνα, τι ζήτησε από τον αδερφό-ατζέντη του ο Εμάνουελ και την διαφορετική πλέον προσέγγιση στην προοπτική μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Στην Αθήνα γιόρτασε και τα φετινά γενέθλια του ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από τα περσινά... Τότε, ο Αργεντινός περίμενε τη λήξη της σεζόν για να φύγει από τη χώρα μας, αφού ο Παναθηναϊκός κινδύνευε να καταρρεύσει και ο μεγαλομέτοχος είχε κηρύξει στάση πληρωμών. Φέτος, το κλίμα έχει αντιστραφεί...

Στο ενδιάμεσο, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης έπεισαν τον Ινσούα να μείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Εκ των πραγμάτων, ο ποδοσφαιριστής δικαιώθηκε για την επιλογή του και συμπλήρωσε τα 28 χρόνια ζωής του στην ελληνική πρωτεύουσα. Πλέον, ο Ινσούα παίζει ποδόσφαιρο σε ένα εργασιακό περιβάλλον που απολαμβάνει και δεν σκέφτεται τη μεταγραφή του.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό: ο Ινσούα δεν έχει τάσεις φυγής και το τονίζει σε όσους μιλάει. Ο Αργεντινός επαναλαμβάνει προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, περνάει όμορφα και δεν τον νοιάζει να ψάξει κάτι άλλο. Ακόμα και στο ενδεχόμενο κάλυψης της ρήτρας του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ο Ινσούα δεν θα μετακομίσει τόσο εύκολα. Θα πρέπει να είναι μία εξωπραγματική προσφορά, που δεν θα μπορεί να απορρίψει...

Η INSUA-GROUP ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ατζέντης του Εμάνουελ Ινσούα είναι ο μεγάλος αδερφός του, Μαξιμιλιάνο. Αυτός μεριμνεί για τα συμφέροντα του παίκτη του Παναθηναϊκού, καθώς και του έτερου αδερφού, Εμιλιάνο, ο οποίος ανήκει στη Στουτγάρδη. Ο Μαξιμιλιάνο Ινσούα διατηρεί το μανατζερικό γραφείο "Insua group", το οποίο εδρεύει στο Μπουένος Άιρες και εκτός από την οικογένεια, εκπροσωπεί και άλλους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές ότι ναι μεν ο κάθε αδερφός Ινσούα διατηρεί την αυτονομία του, εντούτοις στη γενικότερη εικόνα ενεργούν από κοινού, σαν γκρουπ. Αυτός είναι ο λόγος που οι προμήθειες από κάθε μεταγραφή του Εμάνουελ και του Εμιλιάνο δεν καταλήγουν σε άλλους ατζέντηδες, αλλά παρακρατούνται για την οικογένεια.

Ο Μαξιμιλιάνο φέρεται να ταξίδεψε στην Αθήνα, ώστε να παραστεί στα γενέθλια του Εμάνουελ και να μην αφήσει μόνο σε μία εορταστική περίσταση. Άλλωστε, η επέτειος από τη γέννηση του αριστερού μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού συνέπεσε με το εκπληκτικό γκολ που σκόραρε στο 2-0 επί του Άρη.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σε πρώτη φάση, η παρουσία του Μαξιμιλιάνο Ινσούα δεν φαίνεται να κρύβει εξελίξεις για το συμβόλαιο του αδερφού του, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα συζητήσουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και όχι νωρίτερα. Επιπροσθέτως, ούτε ο μάνατζερ Ινσούα φέρνει κάποια πρόταση στις... βαλίτσες του. Στην προκειμένη, οι λόγοι του ταξιδιού είναι προφανείς: τα γενέθλια του Εμάνουελ Ινσούα.

Το σημαντικό στοιχείο εντοπίζεται αλλού... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Εμάνουελ Ινσούα έχει ζητήσει από τον αδερφό του, Μαξιμιλιάνο, να μην ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του για χάρη του και να τον αφήσει έξω από το παζάρι στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Εμάνουελ Ινσούα θέλει να περάσει ένα ήσυχο καλοκαίρι, να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Αφού έχει συμβόλαιο και εξασφαλίζεται, δεν έχει την πρόθεση νααναζητήσει νέους προορισμούς.

Το οικονομικό έχει σημασία για τον Εμάνουελ Ινσούα, αλλά δεν είναι το παν. Όταν συμφώνησε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός απαρνήθηκε υψηλότερες απολαβές στην Ουντινέζε. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής παίρνει περίπου 90.000 ευρώ λιγότερα ετησίως στην Ελλάδα, σε σχέση με τις 340.000 ευρώ που αμειβόταν στην Ιταλία. Όμως, ο Ινσούα ήρθε στον Παναθηναϊκό επειδή πίστευε ότι ήταν το ιδανικό για την καριέρα του.

Αναφορικά με την παράταση της παραμονής του στην Αθήνα μετά το καλοκαίρι του 2020, ο Ινσούα το έχει στα υπόψιν του. Ο Αργεντινός αποφεύγει τον μακροχρόνιο σχεδιασμό, αλλά έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα, δέθηκε με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο ενώ δελεάζεται από την προοπτική να συνεχίσει με τα "πράσινα". Ο Νταμπίζας έχει πει στον Ινσούα ότι θα μιλήσουν σύντομα και ο ποδοσφαιριστής περιμένει με θετική διάθεση για όσα θα ακούσει...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ