Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Πρέπει να στηριχθεί ο Ουζουνίδης"

Με νέα ανακοίνωση της η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει τη στήριξη της στον Μαρίνο Ουζουνίδη σημειώνοντας πως θα πρέπει να στηριχθεί και με ποιοτικούς παίκτες άμεσα.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε νέα ανακοίνωση, διευκρινιστική σε σχέση με αυτή που έβγαλε τη Κυριακή το βράδυ, στην οποία ξεκαθαρίζει πως η ανακοίνωση του Σαββάτου στρέφεται εναντίον της διοίκησης και του μεγαλομετόχου και όχι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για τον οποίο σημειώνει πως έχει γίνει άθελα του η ασπίδα του Γιάννη Αλαφούζου και τονίζει πως θα πρέπει να στηριχθεί με ποιοτικούς παίκτες ΑΜΕΣΑ.

Η ανακοίνωση της Δευτέρας αναφέρει:

"Επειδή στην Ελλάδα, ο καθένας διαβάζει αυτά που θέλει, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η χθεσινή ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στρέφεται εναντίον της Διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ομάδας ο οποίος συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος και έχει αφήσει το αγωνιστικό τμήμα να παλεύει μόνο του, χωρίς καμία βοήθεια.

Ο κ. Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν γίνει ΑΘΕΛΑ τους, η ασπίδα του κ. Αλαφούζου, προσπαθώντας να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να παραιτηθούν και να διαλυθεί τελείως η ομάδα.

Η θέληση τους όμως να παλέψουν, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες αρχίζει να επηρεάζει και τη δική τους απόδοση. Η ομάδα έχει αφεθεί χωρίς επιθετικό, οι παίχτες που έχουν μείνει είναι και νιώθουν υποψήφιοι προς πώληση και το προπονητικό τιμ, προσπαθεί να βρει λύση σε προβλήματα που εμφανίζονται σαν «λερναία ύδρα».

Είναι αδύνατο να τα καταφέρουν μόνοι τους. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο κ. Ουζουνίδης ΠΡΕΠΕΙ να στηριχθεί με ποιοτικούς παίκτες ΑΜΕΣΑ. Και αυτό θα γίνει μόνο αν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι, όταν έδινε το πράσινο φως στον προπονητή μας, για να κάνει μεταγραφές και συνδράμει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την ομάδα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24