ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγόπουλος σε Κομίνη: "Υπογράφεις το τέλος του Παναθηναϊκού"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Παναγόπουλος τόνισε στον Γιώργο Κομίνη ότι θα φέρει ευθύνη για το μέλλον του Παναθηναϊκού, προτού αυτός αποφασίσει τη διακοπή. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Πριν πάρει την απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, ο διαιτητής Κομίνης είχε συνομιλίες με τους εκπροσώπους των ομάδων στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Θεσπρωτός ρέφερι κλήθηκε να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες απόψεις, δηλαδή είτε να θεωρήσει ως υπαίτιο για τη διακοπή τον Παναθηναϊκό, είτε να γράψει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έβγαινε να αγωνιστεί.

ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ζητούσε να ξαναρχίσει το ματς, επικαλούμενος τον ταξίαρχο της ΕΛΑΣ ο οποίος εγγυόταν την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και την έκθεση του ιατρού που εξέτασε τον Βλάνταν Ίβιτς και έκανε λόγο για μία απλή εκδορά.

Μάλιστα, πρότεινε ο διαιτητής και οι βοηθοί του να εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και εφόσον δεν ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, να το σημειώσει στο φύλλο αγώνα.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επαναλάμβανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή του, ο οποίος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο. Επιπλέον, επέμεινε ότι ο Κομίνης έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι και να χρεώσει την ευθύνη στον Παναθηναϊκό.

Τελικά, ο Κομίνης επέλεξε μία… ερμαφρόδιτη λύση, διακόπτοντας το παιχνίδι χωρίς να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό. Διότι δεν αναφέρει ρητά ότι ο γηπεδούχος ευθύνεται στο ακέραιο, αλλά εξηγεί τι συνέβη με τον Ίβιτς.

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Ήταν τέτοια η ένταση των στιγμών, που ο Παναγόπουλος προειδοποίησε τον Θεσπρωτό διαιτητή ότι θα φέρει την ευθύνη για την καταδίκη της ομάδας. "Να ξέρεις πως αν αποφασίσεις τη διακοπή του παιχνιδιού, θα υπογράψεις το τέλος του Παναθηναϊκού" τόνισε ο Παναγόπουλος, απευθυνόμενος στον Κομίνη. Πράγματι, λίγο αργότερα το διοικητικό στέλεχος του Τριφυλλιού περιέγραψε ένα δυσοίωνο μέλλον…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ