ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συγκαλύψει ποτέ κανέναν, θα τιμωρηθεί ο οπαδός μας"

Παναγόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συγκαλύψει ποτέ κανέναν, θα τιμωρηθεί ο οπαδός μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Παναγόπουλος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στάθηκε στις κινήσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί ο δράστης που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm" την Πέμπτη και αναφέρθηκε στην υπόθεση με τον φίλο του τριφυλλιού που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς και ο οποίος πλέον έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. Και μάλιστα η συγκεκριμένα υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο Παναγόπουλος τόνισε ότι ο εντοπισμός του δράση έγινε από την παρακάμερα που χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια του και σημείωσε ότι ποτέ το τριφύλλι δεν έχει συγκαλύψει κανέναν και έχει παραδώσει και στο παρελθόν στοιχεία και άλλων οπαδών που έχουν κάνει επεισόδια χωρίς όμως να έχει υπάρξει ταυτοποίηση.

Επίσης όπως σημείωσε ο συγκεκριμένος οπαδός θα αποβληθεί δια παντός από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το τριφύλλι για άλλη μια φορά είναι μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μια νέα κατάσταση και ευχήθηκε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε να εντοπίσει τον «δράστη»:
«Το καταφέραμε με δικές μας ενέργειες. Από την λεγόμενη παρακάμερα του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε. Είναι η κάμερα που κινείται στην ζώνη των πάγκων. Δεν επιτρέπεται να κάνεις λήψη εντός γηπέδου γιατί εκεί είναι η ΝOVA. Από εκείνη την εικόνα εντοπίστηκε η κίνηση του συγκεκριμένου και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Βρέθηκε το πρόσωπο, αναζητήθηκε το εισιτήριο, πώς μπήκε μέσα, τι έκανε μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στο να εντοπιστεί πλήρως και να ταυτοποιηθεί μετά από την αστυνομική βία».

Για το αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού:
«Ναι, με διαρκείας. Και μάλιστα από τα πολύ ακριβά. Η θύρα 10 όπου έγινε το περιστατικό, είναι η πιο ακριβή θύρα μετά την 3 που είναι τα επίσημα».

Για το τι προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός:
«Από τη μία μεριά θα κινηθούν οι αρχές εναντίον του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς θα κοιτάξουμε την αστική πλευρά της υπόθεσης, αποζημιωτική κλπ. Συν αποβολή δια παντός από το γήπεδο του ανθρώπου που είχε το διαρκείας αυτό».

Για το αν θα του κάνουν μήνυση:
«Δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί οι αρχές θα κινηθούν ποινικά από μόνες τους. Άρα εκεί το παρακολουθείς και πας αστικά. Ο Παναθηναϊκός και σε προηγούμενα επεισόδια είχε δώσει στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε η αστυνομία να ταυτοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαρακτηριστικά κάλυψης και συγκάλυψης. Για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μία νέα κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν. Γιατί έγιναν και πολλά επεισόδια τον τελευταίο καιρό. Και σε διάφορα γήπεδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ