ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγόπουλος: "Φιλικές και ψύχραιμες οι σχέσεις Αλαφούζου-Σαββίδη"

Παναγόπουλος: "Φιλικές και ψύχραιμες οι σχέσεις Αλαφούζου-Σαββίδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή τα ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η διαιτησία έχει αρχίσει και βελτιώνεται.

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντίπαλο το τριφύλλι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγόπουλος ρωτήθηκε για τις σχέσεις Σαββίδη-Αλαφούζου, για τα ματς με τον ΠΑΟΚ και το αν θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του τριφυλλιού αλλά και την διαιτησία η οποία έχει βελτιωθεί.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τις σχέσεις Σαββίδη – Αλαφούζου:
«Οι σχέσεις δεν επηρεάστηκαν. Είναι αυτές που ήταν, φιλικές και ψύχραιμες. Όπως και να είναι, είμαστε ανταγωνιστές. Στόχος και των δύο ομάδων είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν προέκυψε κάποια κόντρα για να διαρραγούν οι σχέσεις τους. Είναι άνθρωποι και δύο μεγάλες ομάδες ανταγωνιστικές».

Για τον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου:
«Είναι νωρίς ακόμη για να δούμε αν θα ανεβεί ο Αλαφούζος στη Θεσσαλονίκη, ή θα κατέβει ο Ιβάν Σαββίδης στην Αθήνα. Όπως είπε χθες και ο κ. Αλαφούζος, αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα σε δύο κρίσιμους αγώνες, τους οποίους θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό».

Για την διαιτησία:
«Μπορεί να μην έχει αποδομηθεί εντελώς το σύστημα, όμως, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να μπορούμε να θεωρούμε τα διαιτητικά λάθη ως λάθη. Όσο φουντώνουμε την καχυποψία του κόσμου, που είναι υπαρκτή και κατανοητή, τόσο χειρότερα είναι. Γίνεται μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα πράγματα.

Και στα τελευταία ντέρμπι μπήκαν σχετικά κανονικοί διαιτητές. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Σε ό,τι αφορά τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι θέμα Τριτσώνη, Κουκουλάκη και Καλύβα ώστε να κάνουν μια καλή επιλογή για να μην υπάρξουν τριβές».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ