ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγιωτίδης: "Στόχος το πιστοποιητικό το συντομότερο δυνατό"

Παναγιωτίδης: "Στόχος το πιστοποιητικό το συντομότερο δυνατό"

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης δήλωσε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό καταλληλότητας το συντομότερο δυνατό για τη Λεωφόρο, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των έργων.

Τα έργα που έχουν γίνει μέχρι τώρα στη Λεωφόρο παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στους εκπροσώπους του Τύπου.

Επιπλέον, ο υπεύθυνος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα θέματα γηπέδων, Γιάννης Παναγιωτίδης, μίλησε στα ΜΜΕ τόσο για τα έργα που έχουν γίνει ως τώρα όσο και για το πότε ακριβώς θα χρειαστεί να είναι έτοιμο το γήπεδο.

Αρχικά δήλωσε: "Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει το γήπεδο το πιστοποιητικό καταλληλότητας το συντομότερο δυνατό για να παίξει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα και αν δεν πάρει κάποια άλλη ομάδα αδειοδότηση και πάρουμε εμείς, να παίξουμε και για τις ημερομηνίες του UEFA".

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του Τριφυλλιού στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είπε: "Είναι παντρεμένα τα δύο αυτά μαζί. Αν χρειαστεί να είμαστε πριν τις 17 Ιουλίου έτοιμοι, η ομάδα θα μπει, αλλιώς ως το τέλος Ιουλίου για να γίνουν κάποια φιλικά που θα πρέπει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν".

Για την πορεία των έργων, δήλωσε: "Προχωράνε τα έργα, πρώτα γίνονται τα έργα του αγωνιστικού χώρου και της ασφάλειας του αθλητικού χώρου, μετά τα διάφορα ηλεκτρολογικά και μετά έργα που αφορούν τους θεατές, όπως τα καθίσματα και το μπαρ".

Τέλος, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη που είναι στη Λεωφόρο: "Το γήπεδο θα έχει νέους χώρους, ανακαινισμένους. Συμφωνήσαμε με τον Ερασιτέχνη, η ξιφασκία να μετεγκατασταθεί σε πολύ κοντινό σημείο για να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικός χώρος για το μπαρ των VIP. Τα υπόλοιπα τμήματα θα μείνουν κανονικά εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ