ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: "Εσκεμμένοι ερασιτεχνισμοί"

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: "Εσκεμμένοι ερασιτεχνισμοί"
EUROKINISSI

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διοίκησης του τριφυλλιού και των κινήσεων που έχουν γίνει έως τώρα, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα.

Με μια σκληρή ανακοίνωση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κατηγορούν τη διοίκηση της ομάδας για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα για να παρουσιάσει ένα πλάνο το οποίο θα εμπιστευτεί ο κόσμος του τριφυλλιού.

Στην ανακοίνωση χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις και κατηγορούν τη διοίκηση της ΠΑΕ για "εσκεμμένους ερασιτεχνισμούς" ενώ τονίζουν πως οι τωρινοί διοικούντες οδηγούν τον Παναθηναϊκό στη διάλυση.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων αναφέρει:

« Τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ μετά από σκέψεις και συσκέψεις διάρκειας ενός και πλέον μηνός, αποφάσισε να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους τους λογαριασμούς της «Παναθηναικής Συμμαχίας» με μια ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ ανακοίνωση του τύπου «δώστε και σώστε».

Αυτό είναι κύριοι της ΠΑΕ, που διακηρύσσατε ότι ο ΠΑΟ έχει αξιοπρέπεια και ότι ο ΠΑΟ δεν ζητιανεύει; Eσείς, που τώρα στέλνετε επιστολές στους δανειστές σας εκλιπαρώντας για υπομονή; Εσείς, που έχετε βάλλει πωλητήριο σε όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας και προωθείτε ήδη στην βασική ομάδα τους ταλαντούχους ποδοσφαιρικές της Κ-20 φωτογραφίζοντας τη σχεδιαζόμενη αγωνιστική της εξόντωση;

Αξιοπρέπεια αλλά και υπομονή έχει μόνο ο περήφανος Παναθηναϊκός κόσμος που επιθυμούσε εξ αρχής, και επιθυμεί να συνεισφέρει, και ήταν υποχρέωσή σας αυτό να γίνει με ένα οργανωμένο, φερέγγυο, αξιόπιστο και διάφανο από κάθε άποψη, οικονομικό πλάνο σωτηρίας που θα εμπνέει τους φιλάθλους και θα τους τονώνει το κίνητρο να συμμετάσχουν.

Aυτή η ανυπαρξία πρωτοβουλίας, η εσωστρέφεια και η στείρα πρόσφατη ανακοίνωση ως προιόν ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΩΝ, είναι λοιπόν το περίφημο πλάνο σωτηρίας που σχεδίαζαν οι δήθεν τεχνοκράτες της διοίκησης της ΠΑΕ εδώ και μήνες; Που είναι η επιτροπή σωτηρίας; Ποιο είναι κύριοι της διοίκησης το πλάνο που θα συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό κόσμο; Που είναι το όραμα για την αναδημιουργία του Παναθηναϊκού μας; Που είναι οι μπροστάρηδες;

Mήπως αρνούνται να συνεισφέρουν αντιλαμβανόμενοι την ανυπαρξία πλάνου και σοβαρής προσπάθειας σωτηρίας του Παναθηναϊκού, μη θέλοντας να αμαυρώσουν το όνομά τους, συνδέοντάς το με την καταστροφή; Που είναι τα κίνητρα ανταποδοτικότητας προς τους φιλάθλους για την οικονομική τους συνδρομή; Που είναι οι κινήσεις επικοινωνίας και μάρκετινγκ που θα προσελκύσουν τον κόσμο να βάλει πλάτη αλλά και πιθανούς επενδυτές; Που είναι η ανοιχτή συνέντευξη τύπου; Που είναι το ειλικρινές κάλεσμα στον Παναθηναϊκό κόσμο; Με ποιο σκεπτικό απορρίψατε την έκδοση ενιαίου εισιτηρίου και την μετακίνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τα δύο ντέρμπι αλλά και τις επιμέρους προτάσεις του πλάνου PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ και έχετε το θράσος να διαψεύδετε δημοσίως την αλήθεια;

Πότε πραγματοποιήσατε ραντεβού με τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού και την διοίκηση του ΟΑΚΑ προκειμένου να απορρίψετε για δήθεν οικονομικούς λόγους το ενδεχόμενο χρήσης του; Aπαντήστε και πείτε την αλήθεια δημοσίως επιτέλους στον Παναθηναϊκό κόσμο δίχως να κρύβεστε πίσω από υπεκφυγές και ευχολόγια για ενότητα… Γιατί εμείς δεν πρόκειται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όποιον επιβουλεύεται εμπράκτως το καλό του Παναθηναϊκού μας. Και πείτε μας ποίος από σας είναι ο συνομιλητής με υποψήφιους επενδυτές και ποίες προσπάθειες έχουν γίνει για την ανεύρεσή τους;

Και βγαίνετε τώρα και κάνετε τους δήθεν απογοητευμένους από την απροθυμία του Παναθηναϊκού κόσμου να συνεισφέρει... Πως τολμάτε κύριοι της κατ’επίφασιν διοίκησης της ΠΑΕ;

Δεν είστε εσείς απογοητευμένοι από τον κόσμο αλλά ο κόσμος από σας και γι αυτό δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί γιατί ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΤΕ κύριοι της διοίκησης, ούτε εσείς ούτε το ανύπαρκτο πλάνο σας. Και πλέον ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, γιατί δεν τον έχετε πείσει πως βάζετε το καλό της ομάδας πάνω από το προσωπικό σας και την ενότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια ως αιχμή του δόρατος του όποιου πλάνου σωτηρίας, ως πρόσφατα δίχως ίχνος ντροπής, δημοσίως διακηρύσσατε.

Αν νομίζετε κύριοι της διοίκησης, ότι με τέτοιες κινήσεις κάνατε το χρέος σας και θα «νίψετε τας χείρας σας» στην αγωνιστική και οικονομική διάλυση της ομάδας στην οποία απροκάλυπτα φαίνεται να ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ, είστε πολύ-πολύ γελασμένοι. Με τέτοιες κινήσεις κύριοι της διοίκησης ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ αντί να εγείρετε τη διάθεση προσφοράς του Παναθηναϊκού κόσμου και αυτό αργά ή γρήγορα ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ.

Και από αυτό κύριοι της διοίκησης, δεν θα καταφέρετε να ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΤΕ όπως πρόσφατα άλλοι αιφνιδιαστικά και ανερυθρίαστα έπραξαν... που ενώ είχαν κηρύξει στάση πληρωμών και είχαν απλήρωτους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ επί μήνες, έκαναν πριν την προσχεδιασμένη φυγή τους 13 μεταγραφές....

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον Παναθηναϊκό κόσμο να στηρίξει με κάθε τρόπο την ομάδα που βάλλεται από παντού και την διοίκηση να αναλογιστεί το μέγεθος της ευθύνης της και να ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ από αυτή που έχει επιλέξει και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια μέσω πράξεων αλλά και παραλείψεών της στη διάλυση του Παναθηναϊκού μας για την οποία θα την βαραίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθύνη η οποία μετά βεβαιότητας θα αναζητηθεί και θα αποκαλυφθεί..

Εντός των προσεχών ημερών, για το καλό του Παναθηναϊκού μας, το ενωτικό 3ετές πλάνο σωτηρίας «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» θα παρουσιαστεί σε όλες του τις λεπτομέρειες από την επιτροπή του, σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ..

ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΘΗΝΑ 15/11/2017 ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ