ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει με την Ολεκσάντρια ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ουκρανική Ολεκσάντρια σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου (08/07, 19:00) που δίνει την ευκαιρία σε νέους και "κομμένους" να δείξουν πράγματα.

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας δίνει απόψε (08/07) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την ουκρανική Ολεκσάντρια, στο αθλητικό κέντρο του Τέχελεν (19:00 ώρα Ελλάδας). Παρότι είναι πολύ νωρίς, ο Ουζουνίδης δίνει σημασία στα παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους και για αυτό επέλεξε δυνατούς αντιπάλους.

TEXEΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Η Ολεκσάντρια τερμάτισε 5η πέρυσι στην Ουκρανία, διαθέτει δυνατό και ρόστερ και είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, διότι το ουκρανικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 16 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πιεστεί αρκετά και ο Ουζουνίδης περιμένει να τσεκάρει τις αντιδράσεις των παικτών του.

Όπως έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ουζουνίδης, θα αρχίσει στην εστία τον Στιλ, στην άμυνα τους Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Χουλτ, στη μεσαία γραμμή τους Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Ρέις, Λουντ και στην επίθεση τους Άλτμαν και Πίσπα. Δεν θα αγωνιστούν οι Βλαχοδήμος και Βιγιαφάνιες και πιθανώς οι ανέτοιμοι Ζέκα, Μολέντο και Μολίνς.

Φυσικά, οι απουσίες δημιουργούν χώρο για άλλους ποδοσφαιριστές, κυρίως τους πιο νεαρούς σε ηλικία. Οι μικροί του Τριφυλλιού μπορούν να δείξουν τις ικανότητες τους και να διεκδικήσουν πιο ενεργό ρόλο. Το ίδιο ισχύει για τους κομμένους Ρέις, Ρινάλντι και Βέμερ, που έχουν άλλη μία ευκαιρία…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ