ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει σειρά η απόκτηση του Κολοβέτσιου

Παίρνει σειρά η απόκτηση του Κολοβέτσιου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα έχει σήμερα την καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να συμφωνήσουν. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η αβεβαιότητα με τον Ροντρίγκο Μολέντο και η απουσία εναλλακτικών λύσεων μετά τους Κουτρουμπή και Ευαγγέλου, επισπεύδει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο 25χρονος αμυντικός περίμενε το κάλεσμα του Μαρίνου Ουζουνίδη εδώ και αρκετές ημέρες, αφού είχε συμφωνήσει στα περισσότερα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το συμβόλαιό του.

Στη διάρκεια της ημέρας (1/7), αναμένεται η καθοριστική συνάντηση με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και με τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού", ώστε να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες. Ο Κολοβέτσιος θέλει να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και είχε επιλέξει να συνεργαστεί με τον Ουζουνίδη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Έτσι και αλλιώς, ο Κολοβέτσιος κρίνεται ως η ιδανική επιλογή σε σχέση με το κόστος του, με την αξία του και την εμπειρία του στη Superleague. Επιπλέον, οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν αναγκάζουν τον Ουζουνίδη να κλείσει το θέμα, για να αυξήσει τις επιλογές του για τα προκριματικά του Europa League στις 27 Ιουλίου και στις 14 Αυγούστου.

Το συμβόλαιο του Κολοβέτσιου θα έχει διάρκεια 2 ή 3 ετών και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τις 150.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής απέρριψε χαμηλότερη προσφορά από την ΑΕΚ, κυρίως, όμως, λόγω του δευτερεύοντα ρόλου που είχε στα πλάνα του προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ