ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παίκτης της Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΜΟΛΕΔΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ιντερνασιονάλ συμφώνησε οριστικά με τον Ροντρίγκο Μολέντο και μαζί θα πιέσουν τον Παναθηναϊκό για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο επαναπατρισμός στο Πόρτο Αλέγκρε είναι η επιλογή του Ροντρίγκο Μολέντο για τη συνέχεια της καριέρας του. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ από το μεσημέρι της Τρίτης (9/1), έχοντας την σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση της Ιντερνασιονάλ.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Μολέντο αποδέχτηκε την πρόταση της Ιντερνασιονάλ για τριετή συνεργασία και υπέγραψε το συμβόλαιο, το οποίο θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουλίου, ενώ απέρριψε οριστικά την προσέγγιση του ΠΑΟΚ. Πλέον, με βάση τη συμφωνία θα πιεστεί ο Παναθηναϊκός ώστε να συναινέσει στην άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο δικηγόρος Φελίπε Νταλεγκράβε, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις της Ιντερνασιονάλ στην Ευρώπη, παραμένει στην Αθήνα και θα επιδιώξει νέα επαφή με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, ώστε να τους πείσει να αποδεχτούν την προσφορά των 300.000 ευρώ για να κλείσει η μεταγραφή άμεσα.

Στην χειρότερη περίπτωση, η Ιντερνασιονάλ θα κάνει υπομονή μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον 30χρονο στόπερ. Αν και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ εκτιμούν ότι πλέον, το Τριφύλλι θα αναγκαστεί να αλλάξει στάση και να πουλήσει στην "κολοράντο".

Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι ο Μολέντο θα ζητήσει να παραχωρηθεί στην Ιντερνασιονάλ και θα απειλήσει με προσφυγή, εφόσον η απαίτηση του δεν ικανοποιηθεί. Μία ενέργεια που θα αποδειχτεί αν ισχύει, στις επόμενες ημέρες, μιας και έτσι και αλλιώς ο Βραζιλιάνος δεν παίζει στα ματς του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ