ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για μετά τη διακοπή ο Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Ο Αντρές Τσάβες προπονήθηκε ξανά μόνος του και η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους μετατίθεται για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν ξανά τη Δευτέρα (30/10), μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους άφησε να χαρούν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού είχαν ανάγκη από ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Οι παίκτες που έπαιξαν βασικοί το Σάββατο (28/10) έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με πάσες, και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Για άλλη μία μέρα, ο Τσάβες γυμνάστηκε μόνος του και δεν ενσωματώθηκε με την ομάδα και λογικά, η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους θα πραγματοποιηθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε να βοηθήσει στο ντέρμπι, το προπονητικό επιτελείο δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Αργεντινού επιθετικού. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τζανδάρης ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Μουνιέ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ