ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για αριστερό μπακ, δεν προχωράει του Μιχαήλ

Πάει για αριστερό μπακ, δεν προχωράει του Μιχαήλ
Γιοβάνοβιτς, Μιχαήλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό έκαναν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόκτηση του Μιχαήλ ή όχι και προτίμησαν να πάνε για καθαρό αριστερό μπακ.

Δεν θα προχωρήσει τελικά το θέμα της απόκτησης του Αλέξη Μιχαήλ από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης ήταν μια σκέψη των πράσινων, έγιναν και κάποιες επαφές με την ομάδα του αλλά και τον ίδιο αλλά στο τριφύλλι κάνοντας δεύτερες σκέψεις αποφάσισαν να μη προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερο για τους πράσινους να πάρει ένα καθαρόαιμο αριστερό μπακ και όχι έναν παίκτη που παίζει κυρίως ως στόπερ και σίγουρα μπορεί να προσφέρει και στο αριστερό άκρο.

Οπότε οι πράσινοι έβαλαν μπροστά και πάλι τις λύσεις που είχαν στα υπόψιν για το αριστερό άκρο της άμυνας σε μια μεταγραφή που αναμένεται να γίνει όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μετά τουλάχιστον το πρώτο ματς με την Αθλέτικ.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν εκτός και αν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες στους πράσινους και επανέλθουν. Βέβαια οι πληροφορίες από τα Ιωάννινα αναφέρουν πως και ο ίδιος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στον Παναθηναϊκό καθώς ήθελε για δικούς του λόγους να παραμείνει στον ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ