ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χωρίς την ΕΡΤ δεν θα άρχιζε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απαντώντας σε δημοσίευμα εφημερίδας, τόνισε ότι το ποσό που λαμβάνει από την ΕΡΤ απηχεί στην εμπορικότητα του Συλλόγου και πως χωρίς την ΕΡΤ δεν θα άρχιζε το πρωτάθλημα.

Για δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε σχέση με τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τόνισε πως το ποσό που λαμβάνει από την κρατική τηλεόραση, απηχεί στην εμπορικότητα του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σημερινό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο επιχειρεί να διαμορφώσει μια εικονική πραγματικότητα ως προς τη συμφωνία του Παναθηναϊκού και άλλων έξι ομάδων με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος. Πρωτίστως, σκόπιμα παραλείπεται η πλέον κομβική… λεπτομέρεια: χωρίς τη συμφωνία με την ΕΡΤ δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, η εμπορικότητα του συλλόγου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εξ ου και το ποσό της συμφωνίας με την ΕΡΤ είναι όμοιο με το συμβόλαιο που προϋπήρχε με τη Nova. Αποτελεί χαρά για τον Παναθηναϊκό να μπορούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας να παρακολουθούν όπου και αν βρίσκονται δωρεάν την προσπάθεια της ομάδας. Κάτι το οποίο πιστοποιείται στις τηλεθεάσεις των αγώνων μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ