ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χρόνια Πολλά στην ομάδα της ζωής μας!"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χρόνια Πολλά στην ομάδα της ζωής μας!"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ευχές στους λογαριασμούς της σε Facebook και Twitter για τα 110α γενέθλια του συλλόγου. Τι αναφέρει το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη, παρ' όλα αυτά σήμερα (3/2) γιορτάζει τα 110α γενέθλια της ιστορίας του. Η ΠΑΕ ανέβασε ευχές στους λογαριασμούς της σε Facebook και twitter...

"Αναλώνοντας ένα μέρος της ζωής μου εις την υπηρεσία της παναθηναϊκής ιδέας, αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να αναφωνήσω κάτι ανάλογον προς το: “Πόσο εμεγαλύνθησαν τα έργα σου Κύριε”. Πράγματι, ο Παναθηναϊκός μας εμεγαλύνθη τόσον και τόσον εδοξάσθη ώστε με πεποίθηση πλέον να πιστεύουμε ότι κάποτε θα εορτάζονται οι εκατονταετηρίδες αυτού.

Διότι ο Παναθηναϊκός μας κατέστη αιώνιος. Κατέστη Αθάνατος! Διότι ο Παναθηναϊκός είναι Ιδέα!» (ομιλία Απόστολου Νικολαΐδη για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου, το 1978). Ο Παναθηναϊκός μας γιορτάζει σήμερα τα 110 χρόνια ζωής του! Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας! Στην ομάδα της ζωής μας!", έγραψε στο Facebook.

Στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ευτυχήσαμε να δούμε τους διαδόχους μας να ενστερνίζονται την πίστη και τις αρχές μας, να συνεχίζουν με την ίδια πνοή το δρόμο που χαράξαμε και που οδηγεί στην εκπλήρωση των καλύτερων αθλητικών πόθων»(Γ.Καλαφάτης). 110 χρόνια Παναθηναϊκός! Χρόνια μας πολλά!".

Ιδού τα σχετικά ποσταρίσματα:



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ