ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη μόνο του κόσμου μας"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χρειαζόμαστε τη στήριξη μόνο του κόσμου μας"

Στον Παναθηναϊκό δεν άφησαν χωρίς απάντηση τα όσα υποστήριζαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ για το πέναλτι και τη νίκη του τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για όσα υποστήριξε η πλευρά της ΑΕΛ για το πέναλτι που κέρδισε το τριφύλλι και δεν ήταν βάση των όσων υποστήριζαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ τονίζοντας ότι όχι μόνο ήταν κανονικό αλλά υπήρξαν και άλλα που δεν δόθηκαν στους πράσινους.

Σε αυτή κάνει λόγο για πεντακάθαρη νίκη του Παναθηναϊκού και τονίζει πως το τριφύλλι δεν χρειάζεται τη στήριξη κανενός άλλου πλην του κόσμου του.

"Αφού ακούσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι (!) στη φάση του Μολίνς και ότι τα κεφαλοκλειδώματα και τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι φυσιολογικά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ (!!!) περάσαμε στις θεωρίες συνωμοσίας και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό και την πεντακάθαρη νίκη του.

Ένα σχόλιο μόνο οφείλουμε να κάνουμε: ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη στήριξη (όπως ειπώθηκε) κανενός άλλου πλην του κόσμου του. Άλλοι ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΕΛ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ

Φυντάνης: "Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μπαράζ ανακοινώσεων η ΑΕΛ: "Ληστεία, μην ξανασφυρίξεις, έκανες έγκλημα"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24