ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το μένος του Κοντονή επηρεάζει όλες τις αρχές"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το μένος του Κοντονή επηρεάζει όλες τις αρχές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αρμόδιες αρχές δεν έδωσαν άδεια να εκδοθούν επιπλέον εισιτήρια για τις θύρας 1 και 12 και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέδωσε την άρνηση τους σε επιρροή του Σταύρου Κοντονή.

Πριν από μερικές ημέρες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχείρησε να παρακάμψει κατά μέρος την ποινή του κλεισίματος των θυρών 13-14 που είχε επιβληθεί από τον Σταύρο Κοντονή, μεταφέροντας τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και αυξάνοντας τη χωρητικότητα των θυρών 1 και 12.

Ωστόσο, η προσπάθεια της να κερδίσει περίπου 1.500 εισιτήρια απέτυχε, αφού οι αρμόδιες αρχές μετά από έλεγχο που διενέργησαν την Πέμπτη (18/2), δεν ενέκριναν την αύξηση της χωρητικότητας στις θύρας 1 και 12. Κάτι που σημαίνει πως οι διαθέσιμες θέσεις διατηρούνται ως έχουν, έως τις 17 Απριλίου, όταν και θα λήξει η ποινή.

Μετά την ενημέρωση ότι δεν εγκρίνεται η μεταβολή στις θύρες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και απέδωσε στον Σταύρο Κοντονή την απόφαση, τονίζοντας ότι ο υφυπουργός έχει μένος με το Τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12.

Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή.

Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ