ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο"

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι η ομάδα θα συνεχίσει την υλοποίηση του πλάνου που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι.

Σχεδόν 24 ώρες μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας υπερτόνισε ότι κανείς από την ομάδα δεν έχει παρεκκλίνει του πλάνου που άρχισε να υλοποιείται το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: " Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ