ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Στηρίζουμε την ομάδα, προστατεύουμε το σύλλογο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Στηρίζουμε την ομάδα, προστατεύουμε το σύλλογο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο του τριφυλλιού να σπρώξει τους πράσινους στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα να προσέξει κάθε ενέργεια που μπορεί να βλέψει την ομάδα.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στην Λεωφόρο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, να σπρώξει το τριφύλλι στη νίκη δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα αλλά παράλληλα να έχουν όλοι το νου τους στην προστασία του συλλόγου και της έδρας των πράσινων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Αύριο η ομάδα μας δίνει ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να σταθούν στο πλευρό ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Η φωνή και η υποστήριξη όλων είναι απαραίτητες για να «σπρώξουν» την ομάδα στη νίκη, αλλά κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια θα βλάψει άμεσα την ομάδα προκαλώντας τόσο την τιμωρία του Παναθηναϊκού όσο και της έδρας μας, την οποία όλοι οφείλουμε να προστατέψουμε.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες της «Λεωφόρου» να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της, αποφεύγοντας την παραμικρή ενέργεια που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές τους όσο και των διπλανών τους, σε οποιαδήποτε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Τραγουδάμε για τον Παναθηναϊκό μας, στηρίζουμε την ομάδα μας και προσέχουμε όσους τυχόν παρεισφρήσουν με διάθεση για συμπεριφορές που θα κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό και τη «Λεωφόρο»".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ