ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πως δέχεται να μιλά με τον Μαρινάκη ο Κοντονής"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πως δέχεται να μιλά με τον Μαρινάκη ο Κοντονής"
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό δεν άφησαν ασχολίαστη την παραδοχή του Σταύρου Κοντονή, για τη συνομιλία που είχε με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρέντζο την ώρα των διαβουλεύσεων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στον τύπο της Κυριακής (22/11) είχε δημοσιευτεί η αναφορά ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είχε επικοινωνία με εκπροσώπους των δύο αιωνίων αντιπάλων, πριν από την απόφαση του διαιτητή Παππά για την μη έναρξη του. Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν ότι συνομίλησαν με τον Κοντονή και αναρωτήθηκαν με ποιους επικοινώνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ζητώντας άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Κοντονής παραδέχτηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio ότι μίλησε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιάννη Βρέντζο, με την παραδοχή του να μην μένει ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, σχολίαζαν σχετικά ότι "εκτιμάμε την παραδοχή του Υφυπουργού ο οποίος επιβεβαίωσε τη χθεσινή μας ανακοίνωση ότι δεν συνομίλησε με κανέναν εκπρόσωπό μας στο κρίσιμο δίωρο του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου. Δεν θα υπεισέλθουμε στο όποιο περιεχόμενο των συνομιλιών του με τους Μαρινάκη, Βρέντζο. Εκφράζουμε απλώς την απορία πώς απεδέχθη να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο στον οποίο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ