ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Παρέδωσαν μαθήματα οι οπαδοί μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να ευχαριστήσει με επίσημη ανακοίνωση της τους οπαδούς τους τριφυλλιού για την κόσμια συμπαράσταση τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παράδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικής εξέδρας το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Καθώς έγινε το πιο ήρεμο παιχνίδι όλων των ετών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό χωρίς την παραμικρή διακοπή στην διάρκεια του.

Χωρίς να ανάψει ούτε ένα καπνογόνο κατά την είσοδο των πράσινων, τη διάρκεια του ματς και ούτε καν στο γκολ που πέτυχε ο Βιγιαφάνιες. Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά γήπεδα. Παράλληλα όμως ο κόσμος των πράσινων έσπρωξε με τη φωνή του την ομάδα στη νίκη.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το έκανε με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει:

«Για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την συνολική παρουσία και στάση τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που αρμόζει στην Ιστορία του συλλόγου και παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμένης ποδοσφαιρικής εξέδρας. Τέτοια στήριξη χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε!».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ