ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία με παράνομο τρόπο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία με παράνομο τρόπο"
Παναθηναϊκός, σήμα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στο εξώδικο του Ερασιτέχνη με επίσημη ανακοίνωση που σημειώνει πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και πως η διοίκηση της "μάνας του λόχου" βάζει εμπόδια στη συμμετοχή του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο με το οποίο κατάγγειλε τη σύμβαση για την Λεωφόρο και κάλεσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ να παραδώσουν τα κλειδιά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε με επίσημη ανακοίνωση της στην οποία σημειώνει πως ο Ερασιτέχνης αντί να συνδράμει στην προσπάθεια μεταβίβασης των μετοχών βάζει εμπόδια, ενώ δημιουργεί και κινδύνους για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Τέλος τονίζει πως οι δυο πλευρές θα τα πουν πλέον στα δικαστήρια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ