ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Να προστατεύσουμε το σπίτι μας"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Να προστατεύσουμε το σπίτι μας"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10, 19.30) και τους ζήτησε να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Το ερχόμενο Σάββατο (28/10, 19.30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι.

Παράλληλα, τους ζήτησε να έχουν "συμπεριφορά εντός ορίων και να προστατεύσουμε το σπίτι μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληροφορεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα εξής:

- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμά να μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

- Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Για λόγους ασφαλείας οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 θα παραμείνουν κλειστές από τις 17:15 έως τις 18:15. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.

- Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως έχει συμβεί έως τώρα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη και η συμπεριφορά όλων χρειάζεται να είναι εντός ορίων ώστε να προστατεύσουμε το σπίτι μας ενόψει των επόμενων αγώνων, μια και ο σύλλογος έχει ανάγκη τους φιλάθλους μας για αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους.

- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24