ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μόνο αοριστίες και παραποίηση λεγομένων"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μόνο αοριστίες και παραποίηση λεγομένων"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την απάντηση του Σταύρου Κοντονή, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έναν άβουλο παρατηρητή στη μάχη κατά της διαφθοράς.

Νέα ανακοίνωση- απάντηση στη γραπτή δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι προσάπτει στον Κοντονή ότι δεν απάντησε στις αιτιάσεις του, αλλά προέβη σε γενικολογίες και δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η απάντηση του κ. Κοντονή στην ανακοίνωση της Π.Α.Ε. επιβεβαιώνει περίτρανα το μένος του Υπουργού κατά του Παναθηναϊκού.

Κατά τα λοιπά για την «ταμπακιέρα» κουβέντα. Καμία απάντηση στις συγκεκριμένες επισημάνσεις μας παρά μόνο πολιτικές αοριστολογίες και παραποίηση των λεγομένων μας περί δήθεν κλεισίματος της «Θύρας 13».

Και κάτι ακόμα. Ο Παναθηναϊκός ούτε φοβήθηκε ποτέ κανέναν ούτε και στο μέλλον πρόκειται να φοβηθεί κάποιον. Η διοίκηση και οι φίλαθλοί του μόνον οργίζονται όταν αντί για συμμάχους βρίσκουν άβουλους παρατηρητές στην άνιση μάχη που δίνουν κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που γεννά τη βία αλλά και κατά των λίγων εξωγηπεδικών στοιχείων που την ασκούν εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ