ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Καταγγελία για Κύζα που δεν διερευνήθηκε"

Παναθηναϊκός, Κύζας, ΠΑΟΚ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Καταγγελία για Κύζα που δεν διερευνήθηκε"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριξε ότι είχε αποστείλει καταγγελία με στοιχεία ότι δεν έπρεπε να οριστεί ο Κύζας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η οποία "δεν διερευνήθηκε". Χαρακτήρισε ΚΕΔ και ΠΔΕ "συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού".

Μία μέρα μετά την ήττα (4-0) από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά τον οποίο επήλθε αποκλεισμός από τον τελικό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά την χθεσινή, με αφορμή τη διαιτησία του Κύζα. Στο "τριφύλλι" ενημέρωσαν ότι είχαν αποστείλει "καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα".

Οι Πράσινοι επιτέθηκαν σε ΚΕΔ και ΠΔΕ που "δεν διερεύνησαν την καταγγελία", ενώ ανέφεραν πως τις θεωρεί "συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού". Η ανακοίνωση των "πρασίνων" έχει ως εξής: "Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού. Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, ιστορική ανατροπή με 4-0
"Καθαρό κόψιμο... σφυρίζεται φάουλ"
"Αποβολή ντροπή"
Οι τέσσερις λόγοι της "τεσσάρας"
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Διαιτητική σφαγή από τα σκοτεινά χρόνια της ΕΠΟ"
Έξαλλοι στην ΚΕΔ με Κύζα
"Ντοκουμέντα" και αποδείξεις από τον Παναθηναϊκό

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24