ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ενωμένοι αποκτούμε τεράστια δυναμική"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τη χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κέρδος.

Στον αγωνιστικό χώρο του "Σπύρος Λούης" ήταν η απόδοση των παικτών του Γιώργου Δώνη. Στις εξέδρες ήταν η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού που απέσπασε κολακευτικά σχόλια, για τον παλμό και τη μαζικότητα της. Για αυτό η ΠΑΕ εξεδωσε ανακοίνωση που εκθειάζει τη συμπαράσταση του κόσμου και τον καλεί σε μεγαλύτερη προσέλευση στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ