ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα γίνουμε Ιφιγένεια"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα γίνουμε Ιφιγένεια"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές ότι δεν αποδέχεται την αυστηρότητα της ποινής που επιβλήθηκε και άφησε υπονοούμενα για την προδιάθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.

Με μία προσεκτική γραμμένη, αλλά και ξεκάθαρη ως προς τα νοήματα της, ανακοίνωση, τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ποινή που της επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague. Η ανακοίνωση αναφέρει την πρόθεση της διοίκησης να εξαντλήσει τα νομικά μέσα για την υπεράσπιση της ομάδας και κάνει λόγο για προδιάθεση όσον αφορά την έκταση της τιμωρίας.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας την παρομοίωση με την Ιφιγένεια, η οποία στην τραγωδία του Ευριπίδη θυσιάστηκε για κάτι που δεν ήταν υπεύθυνη, τονίζει ότι δεν υπάρχει η διάθεση για κάτι παρόμοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του.

Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ