ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν σεβόνται τον Μπεργκ οι διαιτητές"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν σεβόνται τον Μπεργκ οι διαιτητές"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον διαιτητή Σελίμο, κατηγορώντας τον ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι στον Μάρκους Μπεργκ, ενώ σφύριζε το παραμικρό φάουλ υπέρ της Παναχαϊκής. (VIDEO)

Ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Παναχαϊκής προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με αποκορύφωμα το τάκλιν που προκάλεσε τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, καταλογίζεται από την ΠΑΕ στον διαιτητή Σελίμο. Η ανακοίνωση τονίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή ανάλογη διαιτησία στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας".

Δείτε το τάκλιν που προκάλεσε τον τραυματισμό του Μπεργκ:

Αουτς!

Δημοσιεύτηκε από Giannis Seretis στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ