ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν έγινε Δ.Σ., δεν υπάρχει απόφαση για ΟΑΚΑ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πάρει απόφαση να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό έχει προκύψει ένα θέμα με την διαμάχη του ερασιτέχνη με την ΠΑΕ για τις οφειλές παλαιών ετών και τη χρήση της Λεωφόρου ενόψει της νέας περιόδου με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα πως το τριφύλλι θα δηλώσει ως έδρα το ΟΑΚΑ.

Υπήρχαν μάλιστα και αναφορές πως από τον Παναθηναϊκό σαν έναν μέτρο πίεσης μετέφεραν στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη πως για τη νέα σεζόν θα δηλώσουν ως έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη.

Το συγκεκριμένο σενάριο διέψευσε κατηγορηματικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραθέτοντας όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και σήμερα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ο κ. Στάμος είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη πως οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που πρότεινε θα παρθούν στο επόμενο Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ. Αυτό όμως δεν έχει συγκληθεί άρα δεν μπορεί να υπάρξει οριστική απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν.

Αυτό που σημειώνεται όμως επίσης στην ανακοίνωση είναι πως ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο δηλώνει ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε κάθε ομάδα δηλώνει δυο έδρες κάθε χρόνο υποχρεωτικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενο ποσό των 590.000 ευρώ την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018 ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000. Δηλαδή να έχουμε έκπτωση 90.000 ευρω. Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ