ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε αυτοσυγκράτηση, γιατί εμάς μας τιμωρούν"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε αυτοσυγκράτηση, γιατί εμάς μας τιμωρούν"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση προσάπτοντας στον Μήτσιο ευνοϊκή μεταχείριση υπέρ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατεύσουν το "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η διαιτησία του Μήτσιου στο παιχνίδι Βέροια - Ολυμπιακός 0-2 και η ανοχή που επέδειξε στις ρίψεις φωτοβολίδων από τους φίλους του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, τέθηκε στο στόχαστρο της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωση που εξέδωσε, καυτηρίασε τη στάση του διαιτητή και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ενώ ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού να δείξουν αυτοσυγκράτηση στο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που θα δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου στον αγώνα με την ΑΕΚ, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και σε κάθε περίπτωση να μην παραδειγματιστεί από τη συμπεριφορά οπαδών του Ολυμπιακού σήμερα στη Βέροια, οι οποίοι πέταξαν τρεις φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι ο νόμος Κοντονή είναι σαφής και οι ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται όταν ρίπτονται φωτοβολίδες εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα, στη Βέροια ο διαιτητής όχι απλά δεν διέκοψε το παιχνίδι αλλά δεν έκανε καν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Επειδή οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και επειδή ο Παναθηναϊκός μονίμως καταδιώκεται χωρίς να τυγχάνει της μεροληπτικής αντιμετώπισης, όπως συμβαίνει κατά κόρον με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας μας οφείλουν να διαφυλάξουν το σπίτι μας, τη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τα… ανθρώπινα λάθη του Μήτσιου, τα οποία όλως τυχαίως ευνόησαν πάλι τον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα στη Βέροια, ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ