ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Απόδειξη της ανικανότητας του Ολυμπιακού"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Απόδειξη της ανικανότητας του Ολυμπιακού"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για δήθεν προβοκάτσια και καλεί τους Πειραιώτες αν έχουν στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου έκανε λόγο για άτομα εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας που ενεργούν για να προκαλέσουν διακοπή του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (13/3, 19:30), ήρθε η απάντηση από πλευράς του 'αιωνίου αντιπάλου".

Η "πράσινη" ΠΑΕ κάνει αρχικά λόγο για δήθεν προβοκάτσια, εν συνεχεία τονίζει πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι ανίκανοι να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενώ καλεί τους Πειραιώτες αν έχουν όντως στοιχεια για τους ισχυρισμούς τους να τα εμφανίσουν άμεσα τις αρμόδιες Αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη.

Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ