ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ανέκδοτα οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ανέκδοτα οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης με καυστικό ύφος, ο Παναθηναϊκός σχολιάζει την εκδήλωση δυσαρέσκειας από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Κομίνη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Μετά το ισόπαλο 2-2 του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, εκδηλώθηκε δυσαρέσκεια από τους Πειραιώτες για τη διαιτησία του Κομίνη. Αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι τη σχολίασαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η οποία περιέχει καυστικά και δηκτικά σχόλια. Συγχρόνως, καλείται η ελληνική Δικαιοσύνη να επέμβει και καταλήγει η ανακοίνωση με τη λαϊκή παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

Αναλυτικά το περιεχόμενο της:

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το… μεγάλο αφεντικό.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές. Ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Άλλωστε είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά όταν απαιτούσε -μέσω πακιστανικού τηλεφώνου- στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (αυτός είχε κινέζικο τηλέφωνο) να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές σε συγκεκριμένα παιχνίδια,αλλάκαιόταν ζητούσε από το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ να απορριφθεί η έφεση του Τυρνάβου και να ληφθεί απόφαση υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.

Στο συγκεκριμένο πεδίο είναι o μετρ του είδους. Αποτελεί, όμως, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ