ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση για άλλη μία φορά"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγκαλεί την ΚΕΔ για τη διαιτησία στην ήττα από την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και απευθύνει κατηγορίες για ελλιπή εκπαίδευση των διαιτητών.

Η διαιτησία του Θάνου και οι υποδείξεις των βοηθών του στην ήττα με 1-0 από την Ξάνθη, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα την έκδοση ανακοίνωσης. Μέσω της οποίας εγκαλούνται οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης για την απόδοση της διαιτητικής τριάδας και μπαίνει στο στόχαστρο ο Κύρος Βασσάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Για ακόμα μία φορά σε αγώνα του Παναθηναϊκού, οι διαιτητικές αποφάσεις αλλοίωσαν απόλυτα το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας. Ειδικά οι υποδείξεις των κυρίων Καραγκιζόπουλου και Χαρίση ήταν τραγικές. Οι κκ. Τριτσώνης και Κουκουλάκης οφείλουν να συμμαζέψουν τους ανεπαρκείς διαιτητές, οι οποίοι λαμβάνουν ελλιπή εκπαίδευση από τον υπεύθυνο του συγκεκριμένου τομέα, κ. Βασσάρα". 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 τροφές που θα αναπτύξουν τον μυϊκό σου όγκο

Τα τρόφιμα που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου για να αυξήσεις φυσικά και 'αθόρυβα' τη μυϊκή σου μάζα.

Πώς χτίζεται μια αυτοκρατορία: Μιλήσαμε με τον ιδρυτή των Mikel

Ο Λευτέρης Κυριακάκης δεν φωτογραφίζεται ποτέ. Δεν το έκανε ούτε για μας, αλλά μας μίλησε για το πώς έγινε ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Ελλάδα της Κρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ