ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Το σύνθημα του κόσμου τα λέει όλα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στο σύνθημα των φίλων του "τριφυλλιού" μετά τη νίκη (2-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα και παραδέχθηκε ότι τα δύο γκολ προήλθαν από την ώθηση που έδωσε η Λεωφόρος στους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή και ο τεχνικός των "πρασίνων", Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε με τις δηλώσεις του στη NOVA στο σύνθημα που δονούσε το "Απόστολος Νικολαϊδης" μετά τη λήξη του ματς ("Οε, οε, οε εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ") κι αναγνώρισε ότι τα γκολ προήλθαν περισσότερο από την ώθηση και την αύρα του κόσμου παρά από το παίξιμο.

"Αγωνιστικά δεν είμαστε ακόμη αυτό που θέλουμε και που μπορούμε να κάνουμε. Προηγηθήκαμε με 2-0 κι αυτά τα δύο γκολ ήρθαν περισσότερο από την ώθηση και την αύρα του κόσμου, παρά από το παίξιμό μας. Είχαμε διάθεση, θέληση, αλλά επίσης πολλή πίεση και μεγάλο άγχος.

Θα είμαστε καλύτερα στη συνέχεια κερδίζοντας ένα δύο παιχνίδια, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά σε λίγες ημέρες. Τα παιδιά προσπάθησαν. Νομίζω ότι το σύνθημα του κόσμου (εκείνη την ώρα ακουγόταν το "Οε, οε, οε εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ") τα λέει όλα", υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ