ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Το ήθελαν πολύ τα παιδιά και είμαι χαρούμενος για αυτούς"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα αλλά ήταν περισσότερο χαρούμενος για τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο διπλό εκτός έδρας με νίκη επί της ΑΕΛ και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος κυρίως για τους παίκτες του που του ήθελαν πάρα πολύ.

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του Λουντ τόνισε πως είναι ένας παίκτης που θέλει να έχει κάθε προπονητής.

"Είχαμε κοντά τις γραμμές, ήμασταν σφιχτοί, αναγκαστικά με τις επιλογές που έχουμε έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας. Δεν γινόταν να πιέζουμε εμείς τον αντίπαλο συνέχεια.

Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα το ήθελαν πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Υπήρχε ψυχολογική πίεση, υπήρχε βαθμολογική αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα παιχνίδια".

Σε ερώτηση για τον Λουντ απάντησε:
"Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια, στο κέντρο, πίσω από τον φορ. Έχει τα καλά του παιχνίδια και τα κακά του. Τον ξέρουμε. Αλλά είναι ένας παίκτης που τον θέλει κάθε προπονητής. Ας ελπίσουμε μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ